Design Academy Eindhoven

Als goede buur van de Design Academie Eindhoven maakt Mud Company diverse producties als jaarverslagen, presentaties en boeken. Snelheid en prijs zijn belangrijk maar de kwaliteit van de producties geven altijd de doorslag als ze producties nodig hebben. In de verschillende uitvoeringen.

Tevens maakt Mud Company tientallen, voornamelijk, boekproducties voor de studenten die ons weten te vinden aan de overkant. Overleg over uitvoering, papier, bindwijze en prijs zorgen ervoor dat er hier op kantoor altijd een enorme bedrijvigheid heerst als de ontwerpers weer een presentatie hebben. Enorm leerzaam en vaak veel handwerk bij diverse handboekbinders, digitale drukproducties en uitvoeringen van hardcovers, softcover, open bindwijze, cahiersteekgebonden boeken enzovoorts.

img_4713

img_4714