Drukwerk

Een oudgediende binnen de kerntaken van wat we doen is drukwerk. Wij denken en beleven drukwerk als een oude boekdrukker die nog de letters zet maar ook één die de mogelijkheden van digitaal drukwerk kent.

Concept & design

Mud Company creëert en ontwikkelt unieke logo's, krachtige huisstijlen en SEO-proof websites voor starters, bestaande ondernemers en (snel)groeiende bedrijven - voor ieder budget.

Webdesign

Mud Company maakt websites die werken, gevonden worden via google, altijd tegen de meest scherpe prijzen. Mud Company combineert het krachtig design met de nieuwste techniek tot kant-en-klare websites en webshops.

Wat bieden wij

Wij regelen al uw grafische producties. Met gedegen advies, ondersteuning in design en prepress, controle en bewaking van uw budget. Van digitaal drukwerk tot aan complexe producties inclusief afwerking en verzending. Als grafisch productiebureau geeft Mud Company onafhankelijk en gedegen advies en ontzorgt u van A tot Z. Dankzij de expertise en ervaring van ons grafisch bureau en de goede contacten met verschillende kwaliteitsdrukkers in heel Nederland kan Mud Company zich garant stellen voor perfecte kwaliteit.

Drukwerk0

Concept & design0

Webdesign0

ONZE HISTORISCHE LOCATIE: VOORMALIG DIERENPARK

Oorspronkelijk was Animali de naam van een vogel- en dierengroothandel aan de Korvelseweg in Tilburg. Deze groothandel was eigendom van Harrie van Dijk en werd in 1940 gesticht. Harrie van Dijk is in Tilburg ook betrokken geweest bij het Tilburgs Dieren-park. `{`1`}` Na zijn verhuizing, samen met zijn vrouw, van Tilburg naar Eindhoven heeft hij op 10 mei 1951 het dierenpark Animali geopend.

In het park waren tientallen soorten kleurige, exotische vogels, zoals kakatoes, struisvogels en emoes. Er waren ook apen, kangoeroes en leeuwen. In de jaren vijftig gold een bezoek aan dit park als een heus dagje uit.

In 1961 kreeg de oprichter van het park Harrie van Dijk een hartaanval. Hij kon het park daardoor niet meer runnen. Zijn vrouw nam het van hem over, maar kon dit eigenlijk niet volhouden. Ze wilde het park verkopen. De vraagprijs was toentertijd ruim HFL 1.800.000,= (ruim € 800.000, zonder rekening te houden met inflatie). Later kregen ze ook het park niet verkocht voor 800.000 gulden minder. Uiteindelijk is het park gesloten.

Het achterste deel van het park is nog gedeeltelijk intact. Vogelhandel en Broedcentrum Animali is er nog gevestigd, maar het park en de daar bijbehorende speeltuin zijn afgebroken. Het restaurant van het park is intussen ook gesloopt. De gemeente Eindhoven wil op de plek waar het park zich bevond, villa's en andere huizen bouwen. Na de zomer van 2009 zou de sloop van het park starten en zou de bouw van een villawijk beginnen. Echter op 13 maart 2012 werd projectontwikkelaar HeJa failliet verklaard `{`2`}` nog voor de bouw werkelijk was gestart.

Op 29 maart 2015 werd bekend dat een nieuwe projectontwikkelaar de opdracht van HeJa heeft overgenomen en dat de villabouw van start kon gaan.

Direct een offerte
close slider