DIENSTEN

Mud Company is erg content met zijn locatie. Vanwege het buurtgevoel: iedereen groet en kent elkaar. En vanwege het grote netwerk vol interessante mensen die elkaar wat gunnen.

Manager van uw grafische producties

Wij regelen al uw grafische producties. Met gedegen advies, ondersteuning in design en prepress, controle en bewaking van uw budget. Van digitaal drukwerk tot aan complexe producties inclusief afwerking en verzending. Als grafisch productiebureau geeft Mud Company onafhankelijk en gedegen advies en ontzorgt u van A tot Z. Dankzij de expertise en ervaring van ons grafisch bureau en de goede contacten met verschillende kwaliteitsdrukkers in heel Nederland kan Mud Company zich garant stellen voor perfecte kwaliteit.

Een oudgediende binnen de kerntaken van wat we doen is drukwerk.Wij denken en beleven drukwerk als een oude boekdrukker die nog de letters zet maar ook één die de mogelijkheden van digitaal drukwerk kent.

Mud Company heeft alle stormen en stromingen in de drukwerkwereld overleefd omdat hij geloof heeft in de expressie die drukwerk kan opleveren! 

Afbeeldingen_website_diensten3

Websites ontwerpen en bouwen is een competentie van Mud Company. Wij maken websites die werken, gevonden worden via google en altijd tegen de meest scherpe prijzen.

Mud ontwerpt en maakt vooruitstrevende websites, zet deze hoog op de zoekmachines, creëert digitale nieuwsbrieven, verbetert en monitort sociale media zoals Facebook en Instagram, maakt films en is vooral erg actief op het gebied van innovaties die er zijn op de digitale snelweg. Mud Company regelt het voor u.

 

Afbeeldingen_website_diensten

Design is er of is er niet. Het is geen gevoel maar een beleving en kennis van zaken. Design is geen kunstenaar die maar wat doet, design is toegepast vormgeven van tekst en beeld. In werkbare ontwerpen voor logo’s, brochures, boeken, huisstijlen en veel meer. Design moet uw beeldvorming over uw organisatie vormgeven.

Mud Company werkt voor en met toonaangevende designbureaus in Nederland en heeft zelf op locatie ook een team van specialisten die uw vragen in design kunnen beantwoorden. Mud Company werkt altijd met jong aanstormend talent die anders denken en op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen die op het web aanwezig zijn. Social Media is daarom altijd een competentie waar we vorm aan kunnen geven.

Vertrouwde partner

Kortom; Mud Company zet zich in voor aansprekend en binnen het budget passend resultaat. Onze aanpak is altijd net even anders, precies zoals we ons voelen. Met visie op de toekomst en kennis van het verleden.